• Novinka
Tiny Twinkle Stohovací pohárky,...

Tiny Twinkle Stohovací pohárky, silikon - Rose Set

Tiny Twinkle Silikonové stohovací pohárky

Tyto silikonové stohovací pohárky jsou skvělé pro stohování, organizování a učení se počítání a jsou ideální vzdělávací hračkou pro nejmenší.

Vyrobené z potravinářského silikonu, který neobsahuje BPA, BPS, PVC, olovo ani ftaláty, bez přidaných plnidel a škodlivých chemikálií!

Snadno se myjí ručně jemným mýdlem nebo i v myčce nádobí.

Vhodné pro děti od 4 měsíců+

STCK-1
SKladem
359 Kč
Vč. DPH

 

DETAILY A SPECIFIKACE:

  • Vhodné pro děti od 8 měsíců +
  • Zahrnuje 5 stohovatelných pohárků
  • Vyrobeno eticky výrobcem schváleným BSCI
  • Materiál: 100% potravinářský silikon, netoxický, neobsahuje BPA
  • Rozměry: 11 x 9 x 4 cm

PÉČE A ÚDRŽBA:

Čistěte teplou mýdlovou vodou a nechte vysušit na vzduchu. Nesterilizujte, nevyvařujte ani nevkládejte do myčky nádobí. Po vyčištění nechte oschnout na vzduchu, skladujte na čistém a suchém místě.

BEZPEČNOST:

Výrobky společnosti O. B. Designs jsou vyrobeny podle nejvyšších standardů, nicméně při nesprávném použití a poničení zde může hrozit nebezpečí udušení. Pravidelně kontrolujte a při prvních známkách opotřebení vyhoďte. Žádným způsobem výrobek neupravujte a vždy jej používejte pod dohledem dospělé osoby. Tyto hračky se nesmí používat jako kousátka. Vyrobeno z potravinářského silikonu, všechny dílky mají bezpečné rozměry a splňují australské AS/NZS 8124 a americké ASTM normy pro hračky. Vyrobeno v Číně. Navrženo v Byron Bay v Austrálii.

Doporučený věk
4 měsíce +
Materiál
silikon

Kdo jsou Tiny Twinkle?

Tiny Twinkle je malá společnost se sídlem ve Phoenixu v americké Arizoně. Tato značka se vyznačuje výrobou bezpečných a vysoce kvalitních produktů pro miminka, děti a rodiče.

Tým Tiny Twinkle disponuje více než 30 letou zkušeností v oboru dětských výrobků a nyní se spojil, aby vytvořil novou řadu pro naše nejmenší!

Díky inovativním materiálům, jako je tkanina Kaffle®, která je svými vlastnostmi "lepší než mušelín", v kombinaci s odvážnými vzory a potisky dodávají výrobky Tiny Twinkle do života nových rodičů pohodlí a také hodně krásy!

Žádné recenze
Product added to wishlist
Product added to compare.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.