• Novinka
Tiny Twinkle Plenkové plavky, Navy

Tiny Twinkle Plenkové plavky, Navy

Plenkové plavky pro kojence i batolata

Naše opakovaně použitelné plenkové plavky jsou měkké a jemné k jemné pokožce vašeho dítěte.

Jsou vyrobené z textilie s ochranným faktorem UPF 50+, která poskytuje nejvyšší dostupnou ochranu proti slunečnímu záření a blokuje 97,5-99 % škodlivého UV záření.

Prodyšný vnitřek plavek odvádí vlhkost a zabraňuje vzniku opruzenin. Nastavitelná šňůrka v pase a přiléhavé gumičky na nohavičkách zajišťují pohodlné a bezpečné nošení, které zabraňuje nehodám!

Dostupné ve 4 velikostech:

  • S (Small) pro 6 měsíců+, hmotnost 6-9 kg
  • M (Medium) pro 12 měsíců+, hmotnost 9-12 kg
  • L (Large) pro 18 měsíců+, hmotnost 12-14 kg
  • XL (Extra Large) pro 24 měsíců+, hmotnost 14-17 kg
Velikost
DP-NV-S
Skladem
318 Kč
Vč. DPH

 
Barva
modrá
810027535511

Kdo jsou Tiny Twinkle?

Tiny Twinkle je malá společnost se sídlem ve Phoenixu v americké Arizoně. Tato značka se vyznačuje výrobou bezpečných a vysoce kvalitních produktů pro miminka, děti a rodiče.

Tým Tiny Twinkle disponuje více než 30 letou zkušeností v oboru dětských výrobků a nyní se spojil, aby vytvořil novou řadu pro naše nejmenší!

Díky inovativním materiálům, jako je tkanina Kaffle®, která je svými vlastnostmi "lepší než mušelín", v kombinaci s odvážnými vzory a potisky dodávají výrobky Tiny Twinkle do života nových rodičů pohodlí a také hodně krásy!

Žádné recenze
Product added to wishlist
Product added to compare.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.